24 days till Christmas! | PromZ

24 days till Christmas!

Aftellen naar de kerst was nog nooit zo leuk! Verras jouw relaties met een volledig gepersonaliseerde adventskalender. Elke dag mag er een luikje worden opengemaakt waarachter een overheerlijk Callebaut chocolaatje zit. Niet alleen de buitenzijde is op te maken in eigen design, maar zelfs de binnenzijde. Achter elk luikje kunnen dus ludieke teksten, kerstwensen of afbeeldingen worden geplaatst.

Het wordt natuurlijk helemaal leuk als er een extra actie aan verbonden zit; een leuke bedrijfsquiz met extra prijzen voor de winnaars komt de sfeer ten goede in de donkere dagen voor kerst. Of laat nou net achter het vakje 5 een tekst staan met: “Sinterklaas is langs geweest, in de kantine is het om 12.00 uur feest”. Een verzorgde lunch met pepernoten op het hoofdmenu kan iedereen waarderen! Of maak een speurtocht/ puzzel met telkens weer een aanwijzing achter een luikje. Kortom, verzin het maar!

De adventskalender past door de brievenbus en is daarmee ook een ideaal geschenk voor alle thuiswerkers. En deze kalender is niet alleen leuk voor de kerst: het is een ideaal relatiegeschenk om af te tellen naar bijvoorbeeld een jubileum, de lancering van een nieuwe huisstijl, een speciaal event of een andere bijzondere gebeurtenis.

Inhoud: 24 chocolaatjes met een netto totaalgewicht van 180 gram

Afmeting: 30 x 11 x 3,1 cm

Prijs op basis van 500 stuks: € 16,50 per stuk excl. BTW op basis van een full colour eigen design bedrukking aan binnen- en buitenzijde.
– Leverbaar vanaf 100 stuks

Levertijd: 2-3 weken

Yipp & Co
Email:  info@yippenco.nl
Telefoon:  +31 (0)85-2223322