3 Evenementen gadgets om te bedrukken | PromZ

3 Evenementen gadgets om te bedrukken

Met deze 3 voordelige evenementen gadgets ga je de beleving en sfeer op jouw festival, borrel, feest of horeca gelegenheid te versterken.

1. Drankenwaaier
2. LED Armband
3. Festivalmatje

 

Drankenwaaier

De Drankenwaaier. Eigenlijk een onmisbaar wapen om je drank heelhuids door een festivalmassa te krijgen. De drankenwaaier is een inmiddels bekend promotie artikel geschikt voor evenementen.

Draag 4 of 6 glazen drank in 1 hand. Op een leuke en tevens praktische manier wordt jouw logo, eventueel in combinatie met tekst, verspreid onder bezoekers. De drankwaaier, is daarom een praktische gadget die niet mag ontbreken op borrels en evenementen. De drankwaaier is vanaf 500 stuks in iedere aan PMS gerelateerde kleur verkrijgbaar met opdruk vanaf ongeveer € 3,00. Hogere afname gaat vanzelfsprekend gepaard met een lagere prijs.

LED Armband + RFID chip

De siliconen LED armband wordt op beweging geactiveerd. Elke dans move en/of sportieve uitdaging wordt in het donker nu een Legendarische beleving.
De armband is verkrijgbaar in diverse kleuren en te voorzien van verschillende kleuren LED. Tevens is het mogelijk om een betaalsysteem te verwerken d.m.v. geïntegreerde RFID chip, ideaal voor Festivals en Events. De LED armband is uitermate geschikt voor bedrukkingen. Legendary Your Life is dé leverancier van gadgets en promotionele merchandise om je event legendarisch te maken! Legendary Your Life, and that of everybody around you!

Festivalmatje

Met het festivalmatje kun je overal zonder grasvlekken in je kleding chillen, gebruik het als bescherming tegen de regen of voor de picknick. Het festivalmatje is een kunststof deken die gebruikt kan worden voor vele doeleinden. De opvouwbare festivalmat (100x150cm) is gemaakt van een water- en vuilafstotende kunstvezel. Ultra licht maar oersterk. Hij kan echt niet scheuren en is gemakkelijk te vouwen.

Deze festivalmatjes kunnen volledig all-over bedrukt worden met je eigen logo en/of tekst, zelfs met foto of full colour afbeeldingen. Minimale productie hoeveelheid is 3000 stuks. Ze worden verpakt per 50 stuks in handzame dozen.