Account Manager | PromZ

Account Manager

Voel jij je thuis binnen een dynamische, internationale werkomgeving waarbij we streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening naar onze klanten? Ben jij de ervaren professional die op basis van eigen persoonlijkheid en ervaring het verschil naar onze klanten kan maken? Dan zoeken wij jou!
Giving Europe B.V. is deel van Favorite Gifts, een gerenommeerde groep van bedrijven die actief is in de branche van relatiegeschenken en promotionele producten. Wij doen alles voor onze klanten, onze pay off is niet voor niets ‘we take care’. Het moderne hoofdkantoor, met daarbij o.a. een eigen drukkerij en groot magazijn (20.000 palletplaatsen), is gelegen in Tiel. Wij zijn in staat de juiste voorraad te houden en snelle levertijden te garanderen. Giving Europe heeft daarnaast een aantal buitenlandse vestigingen.

EEN NIEUW TALENT GEZOCHT

Voor onze sales afdeling in Tiel (10FTE) zoeken wij per direct een enthousiaste:

Account Manager M/V
Fulltime, 40 uur per week

 

WAT GA JE DOEN

De Account manager is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van intensieve klantrelaties en de daarbij behorende omzetdoelstellingen. Dat betekent naast het werven van nieuwe klanten ook het aanvoelen en vormgeven van de relatie met bestaande klanten. Je kunt snel schakelen, bent gezegend met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en bij jou staat je klant altijd voorop! Je bent een echte spin in het web, je bent een vaardig en professioneel aanspreekpunt binnen de totale organisatie, je hebt service hoog in het vaandel staan en wilt alles in het werk stellen om je klant te verzorgen! Hierbij schakel je inhoudelijk met diverse interne afdelingen. Je rapporteert aan de Sales Manager.

WIJ ZOEKEN DE PERSOON DIE BESCHIKT OVER

• Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld HBO-CE en NIMA B);
• Je bent communicatief vaardig in de Engelse en Nederlandse taal;
• Je hebt minimaal 2 jaar saleservaring in een vergelijkbare functie, kennis van de relatiegeschenkenbranche is een pré;
• Je bent resultaat- en oplossingsgericht;
• Je bent flexibel, betrokken, stressbestendig en je hebt een proactieve houding;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Je bent een teamspeler met een eerlijke, stabiele persoonlijkheid, die servicegericht is en prettig in de omgang.

WIJ BIEDEN NAAST DEZE INTERESSANTE FUNCTIE INHOUD

Een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 8,5% vakantiegeld en collectieve personeelsverzekeringen.

GEÏNTERESSEERD!?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling HRM,
e-mailadres: hrm@favoritegifts.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je met HRM contact opnemen via telefoonnummer 0344-640250.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website: www.givingeurope.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.