BE O bottle - in drie nieuwe kleuren! | PromZ
BE O bottle - in drie nieuwe kleuren!

BE O bottle – in drie nieuwe kleuren!

Duurzame BE O bottle is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren

BE O lanceert drie vrolijke, nieuwe kleuren flessen voor de promo-markt. De duurzame fles, gemaakt van suikerriet, is vanaf juli ook verkrijgbaar in blauw, rood en oranje. Naast de gekleurde flessen is de BE O bottle er ook in wit en zwart.

De waterfles is gemaakt van suikerriet in plaats van olie en daardoor klimaat positief. Ook plant BE O een boom voor elke verkochte fles. De handige waterfles is aan een flinke opmars bezig in de wereld van promotionele artikelen. De BE O bottle wordt sinds april 2019 verkocht en heeft inmiddels meer dan 100.000 flessen verkocht en daarmee ook 100.000 bomen geplant!

De BE O bottles kunnen op de dop en onderzijde van de fles bedrukt worden met een logo of boodschap en ook het label om de hals is geheel te personaliseren. De BE O bottle is verkrijgbaar bij meerdere relatiegeschenk leveranciers of rechtstreeks bij BE O.

Meer weten over het bestellen van de BE O bottle? Neem dan contact op met uw bekende relatiegeschenken leverancier of bestel rechtstreeks via BE O.

www.beobottle.com/zakelijk