BeGlobal ISO 27001 gecertificeerd | PromZ

BeGlobal ISO 27001 gecertificeerd

BeGlobal heeft recentelijk het ISO 27001-certificaat behaald. Deze internationale standaard voor informatiebeveiliging bevestigt dat BeGlobal de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie structureel en effectief beheert. Na de ISO 14001 (milieubeheer) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), voegt BeGlobal nu ook de ISO 27001-certificering toe. Dit onderstreept het continue streven van BeGlobal naar professionalisering en kwaliteitsverbetering.

Wat is ISO 27001?
ISO 27001 is een internationaal erkende norm die richtlijnen biedt voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Het doel is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen, ongeacht of deze digitaal, op papier of in de cloud wordt opgeslagen.

Betekenis voor BeGlobal
Voor BeGlobal betekent de implementatie van ISO 27001 een gestructureerde aanpak voor informatiebeveiliging. Dit certificaat bevestigt dat BeGlobal proactieve maatregelen neemt om privacy en cybersecurity te waarborgen. “Het is altijd onze hoogste prioriteit geweest om de gegevens van onze klanten veilig te houden,” aldus André Noordwijk, eigenaar van BeGlobal, “en deze certificering bevestigt ons engagement en onze competentie op dit gebied.”

Voordeel voor klanten
Met het ISO 27001-certificaat kunnen klanten erop vertrouwen dat BeGlobal hun gegevens beveiligt volgens de wereldwijd meest gebruikte norm. Dit omvat onder andere:

  • Veilig beheer van vertrouwelijke klantinformatie, zoals NAW- of budgetgegevens.
  • Beveiligde bestellingen via klant specifieke webshops met een gegarandeerde veilige verbinding.