Beursaanbieding RelatieZ: Duurzame relatiegeschenken | PromZ

Beursaanbieding RelatieZ: Duurzame relatiegeschenken

Bestel bij ons voor 15 oktober je duurzame en eerlijke kerstpakketten en krijg van ons een geit cadeau…’,’Benieuwd naar het verhaal achter deze actie en onze producten? Kom langs op stand 97!
rn
rnFair ‘n Square
rnStand 97 
rn
rnEntree tot de vakbeurs is gratis na voorregistratie
rn
rn
rnhttp://admin.campaigner.nl/users/promz/images/small38658898-geit_relatiegeschenk.jpg
rn
rnVooral de prachtige verhalen achter onze producten maken het geven en krijgen ervan extra bijzonder
rnWij zijn een innovatief, jong en energiek bedrijf met een unieke Fair ‘n Square filosofie. Deze is gebaseerd op duurzame, eerlijke handel en doorgevoerd in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Wij bieden niet alleen een duurzaam alternatief voor kerstpakketten en bedrijfsgeschenken; de producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk bijzonder en simpelweg…… cool!
rn
rnBij het samenstellen van ons assortiment laten we ons naast de geschenken zelf vooral inspireren door de mooie verhalen erachter; van de bedenkers, de makers of het doel dat ermee worden gesteund. Neem bv. onze Fairmail kerstkaarten, gemaakt door kansarme tieners in Peru en India. Of de Ragbags, trendy tassen vervaardigd uit afval. Door dit project hebben inmiddels 120 kansarmen uit India een zelfstandig bestaan opgebouwd. Maar ook dichter bij huis werken we mee aan een betere wereld; Zoals door onze douchetimers, waardoor je per douchebeurt al snel 42 liter water bespaart!
rn
rnDuurzaamheid; van productie tot levering
rnWij staan voor duurzaamheid; vanaf productie tot en met transport. Daarin zijn we onderscheidend van andere aanbieders, waarbij vaak alleen de producten zelf duurzaam zijn. Een uitgebreide screening van de producenten van onze geschenken maakt deel uit van de selectieprocedure.
rn
rnMaar hier houdt het niet op. Wij zorgen er ook voor dat alle transport (van de producten tot en met kerstpakketten) op een C02 neutrale manier gebeurt. Het inpakken van onze geschenken en kerstpakketten vindt plaats op de sociale werkplaats ‘De Felua Groep’. Hier krijgen mensen met een gezondheidsbeperking de kans een volwaardige plaats in te nemen in de maatschappij. Het spreekt voor zich dat voor onze brochures en verpakkingen alleen gerecycled papier en karton wordt gebruikt! Wij beloven duurzaamheid van A-Z, een goed verhaal toch?