Bladcadeau: het leukste cadeau voor elke gelegenheid! | PromZ
Bladcadeau het leukste cadeau voor elke gelegenheid!

Bladcadeau: het leukste cadeau voor elke gelegenheid!

Hét cadeau dat blijft verrassen, ook al is het al lang uitgepakt! Bladcadeau is een leuk en persoonlijk cadeau om te geven.  Als verjaardagscadeau, met de feestdagen, als bedankje of om zomaar eens iemand in het zonnetje te zetten.

Met Bladcadeau geef je niet één maar meer cadeautjes en dat kan al vanaf € 5,- De ontvanger kiest zelf online zijn of haar favoriete tijdschrift, die daarna gedurende enkele weken of maanden in de bus valt. Met keuze uit ruim 80 tijdschriften zit er voor iedereen een geschikt abonnement bij. Zo kan men o.a. kiezen uit LINDA., vtwonen, Flow, Libelle, Margriet, Flair, AutoWeek, Quest, Lonely Planet Traveller of Psychologie Magazine. Liever digitaal lezen? Dat kan ook via tijdschrift.nl.

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Ook dat is mogelijk! Bladcadeau kan geheel in stijl van uw bedrijf opgemaakt worden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen en omdat iedereen zijn of haar favoriete tijdschrift kan kiezen, ook nog eens een heel persoonlijk cadeau.

Contactpersonen: Caroline Fles en Silvia Veldboer
Telefoonnummer: 088-556 5610
Mailadres: salesgifting@sanoma.com
Website: www.sanoma-cadeaukaarten.nl