Bloeiende promotie voor Ketendagen ING Intermediair | PromZ
ing-webo-promotion

Bloeiende promotie voor Ketendagen ING Intermediair

In de laatste week van maart hield ING Intermediair de jaarlijkse Ketendagen, die dit jaar samenvielen met Pasen. Om dit te vieren, kozen ze een promotioneel gadget dat de paasstemming en het begin van de lente benadrukte. Het gadget moest passen bij de kernonderwerpen van de Ketendagen: de USP’s van ING, klantbeheer en verduurzaming. 

Het team zocht iets unieks en duurzaams en koos voor een vrolijke Kweekzak. Deze set bevatte een handgemaakte, duurzame zak gevuld met potgrond en Goudsbloemzaden, met opvallende labels in ING-huisstijl. Ontvangers kregen de kans om iets te planten en te zien groeien, wat zorgde voor een leuke paasactiviteit en een blijvende herinnering. Dit item werd net zo goed ontvangen als de vogelhuisjes van eerdere jaren en leverde veel enthousiaste reacties op. 

Webo Promotion zorgde ervoor dat het hele proces, van idee tot logistiek van de 1400 pakketten, soepel verliep. Deze case laat zien dat goed gekozen promotionele items niet alleen de sfeer van een evenement of campagne kunnen verbeteren, maar ook blijvende waarde kunnen toevoegen door duurzaamheid en persoonlijke betrokkenheid te bevorderen. Samen met ING Intermediair creëerde Webo Promotion een blijvende positieve impact binnen de organisatie. 

Wil jij je campagne ook versterken met een gave promotionele gadget? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330.