Boodschappentas Big Shopper | PromZ

Boodschappentas Big Shopper

De bekende grote stevige draagtas welke bij veel winkelketens verkrijgbaar is als boodschappentas met reclame. Deze draagtassen zijn gemaakt van PP woven of PP non woven, dit afhankelijk van de benodigde sterkte. Van Slobbe‘,’
De boodschappentassen fabriceren wij in het door u opgegeven formaat, volledig in eigen pms kleur en bedrukt met uw logo of tekst tot full colour. De Big shopper boodschappentassen zijn uitgevoerd met rechthoekige vlakken inclusief bodem en zijvouw voor meer inhoud en vrijwel altijd uitgevoerd met een lus. De tas voelt zeer stevig aan en dient dan ook perfect als boodschappentas vanwege de sterkte. De boodschappentassen zijn al leverbaar v.a. 100 stuks.

Voor verschillende voorbeelden boodschappentassen kijk op www.vanslobbe.nl. Op onze website vindt u óók vele andere premiums en relatiegeschenken.

Wanneer u interesse heeft in één van onze producten bezoek dan onze website www.vanslobbe.nl, bel 010 4118990 of mail naar aanvraag@vanslobbe.nl. Wij adviseren u graag over o.a. bedrukte tassen of andere relatiegeschenken bedrukt met uw logo.