Branchevereniging voor cadeaukaarten opgericht | PromZ

Branchevereniging voor cadeaukaarten opgericht

Het aantal uitgevers van cadeaukaarten is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid, een toenemend aantal (r)etailers biedt een breed assortiment cadeaukaarten aan. De markt is volop in beweging. Vandaar dat de BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL) na maanden voorbereiding in het leven is geroepen.

Groeimarkt

De vereniging is in juli opgericht door afgevaardigden van uitgevers van cadeaukaarten en beleveniscadeaus, wederverkopers, distributeurs en technische providers (zoals o.a. Stichting Nationale Platenbon, Primera en Gift for You) . Hieruit is tevens het bestuur geformeerd.

“Bij een groeiende markt als die van cadeaukaarten ontstaat vanuit de verschillende belanghebbenden steeds meer behoefte aan zaken als marktcijfers, advies inzake wet- en regelgeving, netwerkbijeenkomsten, et cetera. Met de oprichting van de branchevereniging willen wij in deze behoefte voorzien,” aldus Martin de Wilde, voorzitter van BVCNL. Ondernemingen die actief zijn in de keten met betrekking tot de uitgifte van cadeaukaarten kunnen lid worden van de vereniging. (info@bvcnl.nl)