Compacon uitgeroepen tot Distributor of the Year 2009 | PromZ

Compacon uitgeroepen tot Distributor of the Year 2009

Compacon is de winnaar van de titel Distributor of the Year 2009. Genomineerd voor deze onderscheiding werden BeGlobal en Jos! Premiums & Gifts.’,’Deze vakprijs is een initiatief van PromZ Magazine en wordt ondersteund door de branchevereniging voor promotionele producten, het PPP. De winnaars en genomineerden werden bekendgemaakt tijdens de beurs PromZ Event die van 7 tot en met 9 april in de Jaarbeurs Utrecht plaastvond.

Criteria
Belangrijkste criteria voor het toekennen van de award zijn assortiment, betrouwbaarheid, service, communicatie/presentatie en vakkennis. Overall zijn ook vernieuwing & innovatie en de voorbeeldfunctie van groot belang.

Winnaar: Compacon
Uit het juryrapport: “Compacon is al twee keer eerder onderscheiden met een nominatie in de categorie Distributor of the Year. Nu heeft het bedrijf deze nominaties weten te verzilveren in de titel Distributor of the Year 2009. De invloed vanuit de reclamewereld, met name ingebracht door Ton Löbker, maakt Compacon tot een onderscheidende, creatieve en originele distributeur van promotionele producten.

Compacon positioneert zich – terecht – als het bedrijf dat niet in producten denkt, maar in cases en in resultaten voor de klant.
“Compacon is echt een aanwinst voor het vak,” aldus de jury.
Nominatie: BeGlobal 
Uit het juryrapport: “BeGlobal is een ‘actief’ en ‘opvallend’ bedrijf dat wordt geleid door ‘een jonge generatie enthousiaste ondernemers’, André Noordwijk en Marco Horneman.

BeGlobal is een bedrijf dat durft te kiezen, óók waar het suppliers betreft, en loyaal blijft aan zijn strategie en gemaakte keuzes. Andere belangrijke pijlers onder het bedrijf zijn het assortiment, het klantcontact en de service richting klanten. Een strategie die BeGlobal jaarlijks laat groeien met dubbele cijfers en een klantenlijst oplevert van zo’n 700 tot 800 klanten.”

Nominatie: Jos! Premiums & Gifts
Uit het juryrapport: “Jos! Premiums & Gifts is al verschillende malen genomineerd en tot winnaar uitgeroepen voor de award Distributor of the Year. En dat zegt alles over de – constante – kwaliteit en uitstraling van Jos! Premiums & Gifts. Tel daarbij op dat Jos! ook al jaren achtereen bij opdrachtgevers een hoge tot de hoogste naamsbekendheid onder de distributors heeft – en het is niet meer dan terecht dat dit bedrijf ook nu weer wordt gelauwerd met een nominatie.

Opdrachtgevers roemen telkens weer de originaliteit en creativiteit van Jos! Premiums & Gifts. De jury sluit zich daarbij aan. Jos! is een verzameling van vakkennis, ervaring, creativiteit en vooral ook enthousiasme, dat zowel binnen het vak als bij de eindklant een grote mate van bewondering oogst.”

Lees meer over PromZ Vakprijzen