Compliment Feestdagen Box en meer… | PromZ
Compliment Feestdagen Box en meer…

Compliment Feestdagen Box en meer…

De Compliment Feestdagen Box is er om juist aan het einde van het jaar iedereen de waardering en erkenning te geven die hij of zij verdient. Het unieke aan de Compliment Feestdagen Boxen is dat achter veel van de aangeboden producten een bijzonder verhaal zit. Deze producten hebben bijvoorbeeld een sociaal-, circulair-, Zero Waste- en/of duurzaam karakter. Er wordt rekening gehouden met ‘ People’ en ‘Planet’. Zo zorgen wij voor een bijzondere Compliment Feestdagen Box dat echt onderscheidend is van een normaal kerstpakket.

Een bijzondere eindejaar waardering met een verhaal, dat is waar wij naar streven. Los van het achterliggende verhaal, is het belangrijk dat de producten qua uitstraling en gebruiksvriendelijkheid aanspreken voor iedere doelgroep. Van bouwbedrijf tot gemeente en zorginstelling, specifiek gericht op mannen of juist voor het hele gezin.

 

Met de Compliment Feestdagen Box kunnen wij op een originele manier met uw thema en boodschap omgaan, waarmee de box als apart en uniek zal worden ervaren door uw medewerkers. Van streekbox tot fairtrade box, sport/balans/gezondheid box, goede doelen box, tot boxen speciaal voor mannen of vrouwen. Eventueel met beeldmerk of andere inbreng uit eigen organisatie. Alles om een Compliment Feestdagen Box persoonlijk en passend bij de organisatie te maken.

Compliment Feestdagen Box selectie

Indien u de medewerkers zelf de keuze wilt geven voor een Compliment Feestdagen Box, dan worden er in samenspraak 3 tot 6 Compliment Feestdagen Boxen geselecteerd waar de medewerkers een keuze uit kunnen maken. De medewerkers ontvangen voor de kerst een feestelijke (digitale) uitnodiging waarmee ze een keuze kunnen maken in een op maat gemaakte webshop. Vervolgens ontvangen de medewerkers op een afgesproken datum het gekozen geschenk op de bedrijfslocatie of wordt het geschenk afgeleverd op het huisadres.

Kerstmarkt

Stel je voor: in een ongedwongen sfeer, shop je met je collega’s je kerstpakket bij elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Onderweg hoor je live muziek, kom je een wandelende kerstboom tegen en kan je met je collega’s op de foto in de photobooth. Dat is toch een jaarafsluiting waar je als werkgever naar op zoek bent?!

Een kerstmarkt biedt alle ingrediënten voor een geslaagde jaarafsluiting. Jij bepaalt zelf hoe uitgebreid de kerstmarkt wordt. Wat je in ieder geval mag verwachten zijn sfeervol gedecoreerde houten kraampjes, enthousiaste host(ess)es en keuze uit geschenken van meer dan 10 categorieën. Zo biedt een kerstmarkt voor ieder wat wils. En nog belangrijker: verbinding en saamhorigheid tijdens de sfeervolle decembermaand.

Interesse of offerte?

Heeft u interesse, of wilt u een offerte opvragen voor de Compliment Feestdagen Box, de Compliment Feestdagen Box selectie of een kerstmarkt? Neem dan contact met ons op via info@complimentmakers.com, of bel naar +31(0)20-214 3391.