Een compliment… zó belangrijk! | PromZ
Een compliment zo belangrijk

Een compliment… zó belangrijk!

Hoe belangrijk en fijn vind jij het om een compliment of een schouderklopje te krijgen? Voor al het werk wat je doet, voor je betrokkenheid en tomeloze inzet, of omdat je altijd voor je collega’s en klanten klaar staat en alles regelt. Wij vinden dat héél belangrijk en vanzelfsprekend!! Het credo van Compliment Makers is complimenteren en waarderen – because people need appreciation!

Geef een Complimentbox

Compliment Makers is onderdeel van de Loyalty Makers Group en helpt diverse instellingen bij het waarderen, bedanken en verrassen van mensen. Van personeel tot vrijwilligers, van relaties tot fans en van clienten tot bezoekers. Zo ontzorgen wij gemeenten, bedrijven en (zorg) instellingen voor vele werkzaamheden op het gebied van waardering van hun personeel en vrijwilligers. Dit kunnen wij invullen met bijvoorbeeld zomerattenties, bijzondere complimenten, eindejaarsgeschenken, gratis ijs, bloemen, websites, brandstores, loyaliteit, premiums, drukwerk, mailingen én … de Compliment Box!

Personeel is goud waardPersoneel is goud waard

Waardering, het is zo enorm belangrijk … in èlke werksituatie. Een compliment geeft je namelijk het gevoel dat jouw harde werken wordt gezien en het geeft aan dat je er echt toe doet. Dat is alleen al een reden om veel complimenten uit te delen. Misschien heb je als werkgever of manager zelf wel het idee dat je al voldoende aandacht en waardering laat blijken aan je medewerkers – maar is dat ook zo? Samen moet je het doen, dus motivatie en betrokkenheid is enorm belangrijk.  Gemotiveerd personeel voelt zich goed, presteert daardoor beter en zorgt voor minder verzuim en een prettige werksfeer.

Personeel is goud waard … medewerkers hebben juist behoefte aan waardering! Compliment Makers kan en wil natuurlijk ook graag de waardering voor jullie personeel verzorgen. Een prachtig moment om dit te doen is aan het eind van het jaar met … een Compliment Box.

Decembermaand – Compliment Box

Met bijvoorbeeld de Compliment Box of het befaamde “Rondje Complimenten”, kun je al jouw enthousiaste en hardwerkende collega’s aan het einde van het jaar op een unieke manier een gemeende en persoonlijke waardering geven. Dat verdienen ze gewoon!

Verrassend en persoonlijk – Compliment Box

De Compliment Box is een hippe, eigentijdse verwenbox met een bijzondere mix van cadeau’s, voordeel en verrassingen. De Box is er in sprekende kleuren, verschillende varianten en diverse thema’s. Van groot tot klein en indien gewenst helemaal custom made. Én … we kunnen de box nog ‘spraakmakender’ maken met bijvoorbeeld een persoonlijk gesproken boodschap van jullie eigen directie. Echt Out of the Box dus!

Direct waarderen

Wil jij ook al jouw medewerkers blij maken met deze unieke box? En wil je dat wij dit regelen voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt? Ons complimententeam staat voor je klaar en informeert je over alle mogelijkheden van waardering met de Compliment Box en vele andere waarderings-instrumenten.

Maak dan nu een afspraak met een van onze compliment makers, te bereiken op nummer 020-214 3390 of via info@complimentmakers.comVoor meer informatie kan je ook alvast kijken op www.complimentmakers.com.

Complimentboxes