De beste gifts & gadgets van 2016 | PromZ

De beste gifts & gadgets van 2016

kantoorartikelen was de award voor Benito voor de 4-in-1 magic pen. Het touchgedeelte van deze pen lijkt magisch boven de rest van de pen te zweven. De pen heeft 4 verschillende functies: balpen, screencleaner, touchpen en een standaard om de mobiele telefoon in te zetten.

In de categorie beursartikelen/give away’s ging de award naar Intersweets voor het zogeheten Helder Snoepje. Doorzichtige zuurtjes met logo in het snoepje, verpakt in een transparant zakje.

Winnaar in de categorie sport en outdoor was Gidion met de opvallende Sprayzz. Alles voor verkoeling: een unieke combinatie van een bidon om water te drinken en te sprayen.

In de categorie huishoudelijke artikelen gaf de vakjury de prijs aan Interimage voor de Bikezac. Een hippe, sterke en opvouwbare fietstas. Dus handig mee te nemen tijdens het boodschappen doen en altijd een tas bij de hand.

Er waren twee winnaars in de categorie overige artikelen. Er was een prijs voor PS Not Another Agency voor Stickt, waarmee je je mobiele telefoon (bijna) op elke ondergrond kan plakken en zonder schade weer kan verwijderen. Makkelijk om selfies te nemen, filmpjes te kijken of handsfree op je stuur de navigatie te volgen.

De tweede winnaar was Legendary Your Life met de Led Pulse Motion Activated Bracelet, een op beweging geactiveerde led armband: dansen en licht geven. Een product dat bijvoorbeeld heel goed is in te zetten als entreebandje bij festivals en events.

 

 

DE PRIJZEN VAN DE PUBLIEKSJURY:

 

In de categorie kantoorartikelen was de prijs voor BeGlobal Promotions voor de Music Bottle Speaker, een waterfles met daarin een 3 watt speaker.

In de categorie beursartikelen/give away’s was de prijs voor Art Poetry & Design. Met het product The Pocket, een product dat inspeelt op het sinds januari geldende verbod op gratis plastic tasjes. Met The Pocket heb je overal en altijd een duurzaam tasje in de pocket.

In de categorie sport & outdoor ging de prijs van de Publieksjury naar Promocompany voor de Ulla – smart hydration reminder, een technisch hoogwaardig gadget dat elke 30 minuten een seintje geeft om water te drinken. Blijft het glas of de fles een half uur onaangeraakt, dan licht de LED-lamp op door ingebouwde sensors.

In de categorie huishoudelijke artikelen ging de prijs naar Tubes voor de Tea in Tubes, gevuld met exclusieve theemelanges uit de hele wereld, samengesteld door de beste thee-sommeliers van Nederland.

In de categorie overige artikelen ging de award naar Trobla, met het gelijknamige product, een handgemaakte houten versterker die werkt zonder batterijen of elektronica. De Trobla versterkt het geluid van de smartphone op een natuurlijke, akoestische manier.

De Vakjury (vlnr) bestond uit promotiespecialist Ed van Eunen, Martin de Winter (directeur Hokra) Karin Schaper (hoofdredacteur PromZ Magazine), John Swaab (directeur Het Portaal Uitgevers), en Sander Wagter (voorheen o.a. werkzaam bij Het Portaal, nu docent commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam).