De Bouwstenen van Rotterdam | PromZ
Bouwstenen van Rotterdam

De Bouwstenen van Rotterdam

Rotterdammertjes

Het Rotterdammertje, in de vorm van een bouwsteentje, dat onze wederopbouw en architectuurstad typeert.

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, een rauwe pioniersdrift, trotse inwoners en nooit hetzelfde. Een stad van durf en één waar de architect de vrije hand heeft. Een stad die de afgelopen jaren internationale waardering heeft gekregen van o.a. The Wall Street Journal, New York Times en Lonely Planet en jaarlijks miljoenen toeristen verwelkomt. Een stad van meer dan 170 nationaliteiten die samen – met opgestroopte mouwen – bouwen aan onze stad. En dat verdient een eigen snoepje.

Het Rotterdammertje, in de vorm van een bouwsteentje, typeert onze wederopbouw en architectuur. Met het snoepje kunnen we de horden toeristen ook het thuisfront laten proeven hoe Rotterdam smaakt. Het snoepje wordt ontwikkeld en geproduceerd binnen onze eigen stadsmuren en geeft Rotterdammers met een achterstand tot de arbeidsmarkt ook een kans. Het Rotterdammertje prikt op je tong, zoals Rotterdam ons ook dagelijks prikkelt.

Het Rotterdammertje heeft de smaak van kaneel met mint. Kaneel verwijst naar de specerijenhandel in Rotterdam, de scheepvaart en de Maas. Mint is fris, net als onze stad. Het snoepje is Halal, vegetarisch en glutenvrij.

Richtprijs:
Bij afname vanaf 100 stuks € 3,25

Rotterdammertjes | info@rotterdammertjes.com | +31 (0)6-24734999 | Parkstraat 5b, Rotterdam