De Movecard van Valx BV | PromZ

De Movecard van Valx BV

VALX bv, gevestigd te Valkenswaard – Nederland, is sedert een jaar actief als nieuwe trailer-as producent op de Europese Markt. Na ruim 3 jaar van technische ontwikkeling heeft deze 100% dochteronderneming van MCB, een reeks Europese trailer assen op de markt gebracht.

n

n
n Tijdens de zomer van 2011 nodigt VALX haar potentiële klanten uit voor de “VALX Summer VIP Tour“. VALX bezoekt met dit unieke evenement 6 plaatsen in heel Europa. Tijdens deze tour worden de VALX producten gepresenteerd en beleeft de klant samen met VALX een interessante en leuke dag.

n

n
n Als uitnodiging heeft VALX gekozen voor de MoveCard van LocoMix. Dit mailingproduct is ideaal om veel informatie op een opvallende manier te brengen. Als aan de binnenkant van de kaart getrokken wordt, worden de bladzijden van de kaart als een waaier open gebladerd.

n

n
n Ondanks dat de MoveCard maar liefst 5 bladzijden bevat, is dit mailingproduct erg licht, 28 gram, waardoor het kostenefficiënt verstuurd kan worden.

n

n  

n

n  

n

n

n

n
n Voor meer informatie of het aanvragen van een sample of een offerte, kunt u de website van LocoMix raadplegen: http://www.locomix.nl/movecard/
n  

n’,’d1bb4491909eeb9c0a852e3c17933d30.jpg’,0,135299,’publish