De naakte waarheid | PromZ

De naakte waarheid

Als u nu helemaal geen geld (meer) over heeft voor teambuilding, probeer het dan eens zoals ze het deden op een kantoor in Newcastle in Engeland. Om de teamgeest te stimuleren werd daar het idee Naked Friday geboren: alle medewerkers gingen een dag lang uit de kleren om de teamgeest te stimuleren…’,’
rnZonder kleren zouden vooroordelen en remmingen wegvallen en de onderlinge communicatie opener en eerlijker worden, aldus arbeidspsycholoog David Taylor in een bericht op bizz.nl. Naar verluidt deed bijna iedereen mee, hoewel de actie niet verplicht was. Slechts één man en één vrouw hielden hun onderkleding aan.
rnHet experiment was een groot succes. “Het was emotioneel maar we merkten dat we makkelijker met elkaar konden praten. En dat is ook gebleven. De sfeer binnen het bedrijf is enorm verbeterd,” jubelde een van de naaktlopers.

Uitzending op tv
Wij hebben het donkerbruine vermoeden dat het hier gaat om acteurs die zijn ingehuurd door Taylor als pr-stunt voor zijn eigen bedrijf. Want ‘het experiment’ werd gefilmd en wordt op 9 juli uitgezonden op de Britse televisie als een eenmalige tv-show, The Naked Office.
Heeft u serieuze ideeën nodig voor teambuilding, kom dan naar het Belevenissen Paviljoen op PromZ Event 2010, die van 13 tot en met 15 april plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. De daar aanwezige experts kunnen u adviseren welke mogelijkheden voor uw bedrijf en doelstellingen het beste zijn. (U heeft gratis entree tot PromZ Event als u uw komst aanmeldt op www.promzevent.nl)
http://counters.gigya.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEyNjkzMzMwNDU5NjImcHQ9MTI2OTMzMzA*NzE5NiZwPTQ1NTkzMiZkPSZnPTEmbz1jOWJjZTU4ZTdmZmI*MzkxODhk/ZTZkNmMyMDk5MDI1NiZvZj*w.gifrnrnrnrn