Dé ProductZFinder voor jou! | PromZ

Dé ProductZFinder voor jou!

ProductZFinder

De ProductZFinder

De ProductZFinder is dé onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten en relatiegeschenken in Nederland.  Al ruim 20 jaar delen wij een overzicht van leveranciers per productgroep. Dit doen wij via ons blad PromZ Magazine en via de ProductZFinder op onze website promz.nl.

Klik hier om direct inspiratie op te doen binnen de ProductZFinder of lees verder voor meer informatie.

Via de ProductZFinder op onze website krijg je directe toegang tot het online overzicht van verschillende promotionele producten en relatiegeschenken. Je kunt het complete aanbod van meer dan 10.000 producten filteren op basis van categorie of vrij zoekwoord. Zo kan je een selectie maken van producten die passen bij jullie bedrijf en het doel van de campagne.

Ook hebben we regelmatig voorgeselecteerde thema’s op basis van de actualiteit zoals zomer, kerstpakketten, het EK, duurzaamheid et cetera. Daarnaast zijn er nog uitgebreide filteropties beschikbaar als:

  • kleur
  • prijsklasse
  • minimum aantal dat besteld kan worden
  • de bedrukkings- c.q. bewerkingsmogelijkheden van het product.

Heb je een interessant product gevonden? Dan kan je direct een offerte opvragen via het online aanvraagformulier.

Wil je eerst meer informatie hebben over de leverancier van een gevonden product, dan kan dat ook. Via het geselecteerde product kun je direct doorklikken naar het profiel van het betreffende bedrijf en naar het overzicht van het productaanbod van deze leverancier.


SpecialZ

Haak aan bij de PromZ inhaakagenda en mis geen enkel inhaakmoment!

Inhakers zijn een populaire en effectieve marketing tool. Naast alle dagelijkse actualiteiten en jaarlijkse tradities zoals Valentijnsdag, biedt iedere maand wel een aantal interessante inhaakmomenten! Jij kan hier slim op inspelen met het juiste product bij het juiste inhaakmoment. Bekijk onze SpecialZ pagina voor interessante inhaakmomenten.

 


PromZ.live

Omdat wij geloven in de kracht van de persoonlijke ontmoeting organiseren we ook beurzen en bijeenkomsten. Vast op de agenda staat PromZ.live. Tijdens deze vakbeurs brengen wij de beste distributeurs van promotionele producten en diensten samen. Het is hét evenement waar je producten kan voelen, ruiken én proeven. Dit is  niet mogelijk wanneer je via een website of catalogus bestelt.

Waarom je PromZ.live écht moet bezoeken

✅ Eén van de eerste vakbeurzen die opengaan

✅ Kennismaken met verrassende mogelijkheden voor versterken klantloyaliteit

✅ Trends en ontwikkelingen bespreken met ervaren distributeurs

Voorbereid op de toekomst
Wanneer je promotionele producten inzet die effectief zijn, maken deze een blijvende positieve indruk op de ontvanger. Ervaren distributeurs weten welke producten het meest worden gewaardeerd. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in promotionele producten. Op deze manier kunnen zij ervoor zorgen dat jij goed voorbereid bent op de toekomst.

Benieuwd welk product het beste bij jouw bedrijf past? Bespreek het met de vele ervaren distributeurs tijdens PromZ.live

PL banner


Aanmelden nieuwsbrief

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling in het vakgebied, inspiratie opdoen voor nieuwe actiemarketingcampagnes of tips krijgen voor nieuwe give-aways, gadgets en relatiegeschenken, abonneer je dan op onze e-nieuwsbrief.

Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief van PromZ en blijf op de hoogte!

e-mailadres:*