Digitz® EZmouse, het innovatieve relatiegeschenk uit NL. | PromZ

Digitz® EZmouse, het innovatieve relatiegeschenk uit NL.

Bekroond met vele awards voor beste uitvinding In Europa en USA. De Digitz® EZmouse, een Nederlandse vinding.

 

U herkent wellicht een veelvoorkomend probleem met de draadloze muis. Na enige tijd zijn uw batterijen leeg en moeten deze vervangen worden. Uw verbinding wordt plotsklaps verbroken en de batterijen moeten vervangen worden. Een hoop irritatie en stress want dit gebeurd altijd als u aan het werk bent. Tevens kost het u batterijen kopen en zijn die wegwerp batterijen ook nog eens slecht voor het milieu. Kan dat nou niet anders?

 

Ja, de Digitz® EZmouse. De enige draadloze muis ter wereld die werkt zonder traditionele batterijen en voorzien is van een powerbackup systeem. Een LED indicator geeft aan wanneer deze opgeladen moet worden. Simpel oplaadbaar via de USB maar….terwijl u aan het opladen bent, kunt u toch nog doorwerken voor ca. 3 dagen. Zo kunt u dus toch uw werk afmaken zonder de irritatie. Het powerbackup systeem wordt uiteindelijk weer bij geladen door de hoofdaccu.

 

Bovenop dit alles maken we het nog unieker in de bedrukking. U kunt de ontvanger van dit relatiegeschenk desgewenst zelf online de een foto of naam laten designen. Maar u kunt ook gewoon bedrukken meet een foto van een product. Wij printen de EZcovers® per stuk, allover,full-color en per stuk zelf verschillend. Er zijn dus geen beperking meer in de bedrukking. Een persoonlijke online designtool behoort tot de mogelijkheid.