Directmailing met opvallende kaart | PromZ

Directmailing met opvallende kaart

Iedere marketeer weet dat directmailing het beste werkt met een opvallende unieke kaart. De Telecard selfmailer lijkt op het eerste gezicht een normale kaart, maar de kaart herbergt verrassend veel informatie: Niet 1, niet 2, maar 3 dubbelzijdige kaarten verbergt deze kaart.

 

Veel kanten

Hierdoor wordt de ontvanger verrast, waardoor de aandacht langer blijft hangen. Doordat de kaart uit 8 vlakken bestaat (inclusief de enveloppe), is er veel ruimte voor informatie.

 

Ideaal als je een product wil introduceren bij een klant, een nieuw systeem wilt uitleggen of informatie over een bijeenkomst wil geven.

 

De kaart is inclusief de envelop op 8 vlakken te bedrukken. Het ontwerp kan volledig aangepast en gepersonaliseerd worden. Locomix heeft een eigen team van ontwerpers in huis, die het design van de kaart op zich kunnen nemen. Maar het is ook mogelijk een eigen ontwerp door te geven.

Korte levertijd

Omdat de Telecard selfmailer volledig in huis geproduceerd wordt, is de levertijd slechts 5 tot 10 werkdagen na aanleveren/goedkeuring van de bestanden en eventueel een echte proefdruk. Ook is het mogelijk een spoedbestelling van deze TeleCard mailing te plaatsen. Al vanaf 20 stuks!

 

De adressen kunnen worden voorgedrukt op de envelop, u hoeft dus niet zelf alles met de hand op te schrijven. U kunt van alle opvallende direct mailings een gratis sampelpakket aanvragen.

 

U krijgt dan de Telecard selfmailer en of een compleet demopakket toegestuurd.

 

 

LocoMix BV

Niels Bohrweg 121

3542CA Utrecht

Tel: 0031 (0)30 2618086

Fax: 0031 (0)84 7545647

www.kroontjemaken.nl

www.locomix.nl