Draagbare, draadloze Bluetooth -speaker | PromZ
SONY SRS X11

Draagbare, draadloze Bluetooth -speaker

Compacte kubus met enorm geluid

Stream tot wel 12 uur draadloos muziek en voel meer beats dankzij de krachtige bas. De draagbare SRS-X11 Bluetooth®-minispeaker is een kleine kubus die groots geluid produceert. Zet er een bij uw pc, op een plank naast uw smartphone of zet er een paar in uw kamer voor een krachtig stereogeluid dat gegarandeerd voor een waanzinnig feest zorgt.

SONY SRS X11 keuken

Ontwikkeld voor uitzonderlijk geluid

Geniet altijd en overal van uw muziek. Deze kleine kubus produceert krachtig geluid, met dubbele passieve radiatoren voor diep basgeluid en een totaal uitgangsvermogen van 10 W.

Persoonlijke geluidservaring met extra speakers

Als u twee SRS-X11-speakers via Bluetooth® met elkaar verbindt, kunt u kiezen uit de stereomodus voor duidelijk stereogeluid of de dubbele modus voor hetzelfde geluid uit beide units.2.

Zo klein dat u het overal mee naartoe kunt nemen

Als u de deur uit moet, neemt u uw muziek met uw mee. Met 12 uur afspeeltijd kunt u zowel binnen als buiten muziek beluisteren.

Stijlvol geluid

De SRS-X11 is een elegante aanwinst voor iedere ruimte. De speaker brengt elke kamer tot leven, of hij nu in uw keuken, woonkamer of slaapkamer staat.

Goeie connecties

Geniet van One-touch draadloze toegang, sluit diverse andere apparaten aan via de analoge ingang, sluit een USB-apparaat aan voor opladen of bel handsfree met een verbonden smartphone.

Sony Benelux, +31 (0) 20 658 1911, sonybiz.nl@eu.sony.com

SONY SRS X11 sfeer