Duurzame, verrassende kerstgeschenken bij Greengiving | PromZ

Duurzame, verrassende kerstgeschenken bij Greengiving

De laatste maand van het jaar is de perfecte gelegenheid om je personeel, klanten en relaties te bedanken. Toch kan het best lastig zijn om elk jaar weer met iets origineels te komen. Greengiving helpt je daar graag bij. Met een ruim assortiment aan duurzame, verrassende kerst- en eindejaarsgeschenken vind je zeker iets dat bij je wensen past.

De kerstperiode is een populair moment om mensen te bedanken voor het afgelopen jaar en de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. Je kunt je boodschap kracht bijzetten met een origineel geschenk. Hieronder een aantal tips ter inspiratie.

Dopper geschenkpakketjes

Een Dopper als eindejaarsgeschenk? Goede keuze! Met deze unieke herbruikbare fles kun je een prachtig geschenk samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een Dopper gevuld met Tiny Tony chocolaatjes, verpakt in een kraft zakje. Of laat een geschenkdoosje full colour bedrukken met je eigen ontwerp. Groeipapierkaartje aan de Dopper? Ook dat kunnen we regelen. Of je nu kiest voor een Dopper Original, Dopper Glass of Dopper Insulated: je zit altijd goed én je draagt een steentje bij aan drinkwaterprojecten. Laat je Doppers bedrukken met een logo, tekst of zelfs persoonsnaam.

Groeipapier kerstkaarten

Een kerstkaart van groeipapier is een leuk extraatje in het kerstpakket of bij het eindejaarsgeschenk. Het mooie aan groeipapier kaarten is dat ze niet weggegooid hoeven te worden, maar geplant kunnen worden. Na een tijdje bloeien er dan prachtige bloemen als overblijfsel van je kerstgroet. Laat het groeipapier bedrukken met je eigen full colour ontwerp. Je kunt zelfs kiezen voor een groeipapierkaart in de vorm van een kerstboom.

Geschenken met een boompje

Hoe leuk is het om met kerst een boompje cadeau te doen? Je kunt kiezen voor een klein boompje verpakt in een gepersonaliseerd doosje. Je relaties kunnen dit boompje vervolgens planten en uit laten groeien. Een ander leuk idee is het Sprout boom potlood. Aan het einde van dit bijzondere potlood zit een capsule met zaadjes. Je kunt het potlood dus op z’n kop in de grond steken en er een mooie spar uit laten groeien!

Benieuwd naar alle geschenken? Neem eens een kijkje bij onze collectie met kerstgeschenken. Het Greengiving team denkt graag met je mee!