Een opvallend bewegende kaart. | PromZ

Een opvallend bewegende kaart.

De gemeente Zoetermeer heeft al jaren vele vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeente Zoetermeer. Speciaal voor hen heeft de gemeente Zoetermeer een spetterend feest georganiseerd met fantastische artiesten, dans, heerlijke buffetten en inspirerende workshops. De gemeente Zoetermeer heeft gekozen voor de Movecard als uitnodiging en programma boekje in één. De mogelijkheden van de Movecard zijn optimaal benut doordat ieder de kleur van de bepaalde categorie heeft gekregen.

Deze Movecard is geproduceerd door LocoMix.

 

De Movecard is geheel naar eigen smaak en stijl te ontwerpen. Er kunnen 13 verschillende vlakken full-colour worden bedrukt. U kunt de Movecard voor veel verschillende doeleinden gebruiken zoals programmaboekje, productboekje, als kleine collage, brochure enz. De Movecard kan volledig gepersonaliseerd worden waardoor elke Movecard van een unieke naam en inlogcode kan worden voorzien.

 

 

 

LocoMix heeft een scala aan opvallende Directmailing producten en Giveaways, welke allemaal geheel naar eigen stijl worden bedrukt. LocoMix heeft alle facetten in huis waardoor wij snel en flexibel zijn met het versturen en ontwerpen van uw eigen ideeën. Vanaf 20 stuks kunt u al bij ons bestellen.