Een uitnodiging in een BliQje | PromZ

Een uitnodiging in een BliQje

Een echte BliQ’en vanger

 

Met de uitnodiging in een BliQje zorgt LocoMix er voor dat een uitnodiging opvalt tussen de andere post. Bij het openschuiven van het BliQje komt de inhoud tevoorschijn; een uitnodiging om naar de stand van Ubbink te komen op de installatievakbeurs.

 

Met het BliQje zorgt u voor een opvallende mailing die zonder probleem door de brievenbus past. Daarnaast heeft het BliQje een adressticker waardoor een envelop niet nodig is.

Met een opdrukbaar etiket waar u zelf uw ontwerp voor aan kunt leveren zorgt u ervoor dat de boodschap goed over komt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om LocoMix het ontwerp voor u te laten maken. Ook de boodschap kan worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld het logo van uw zakenrelatie of de naam van uw contactpersoon.

 

 

LocoMix heeft alles in huis om snel een effectieve mailing op te zetten. LocoMix produceert al haar producten in eigen huis waardoor er snel geschakeld kan worden met klanten.

 

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag gratis een demo aan van het BliQje of onze top-10 mailingproducten via het onderstaande e-mailadres.

 

Leverancier:

Bedrijfsnaam    LocoMix

Adres                  Niels Bohrweg 121

Postcode             3542 CA

Plaats                 Utrecht

Telefoon            +31 (0)30 2611076

E-mail                contact@locomix.nl

Website             www.locomix.nl