Efficiencyslag voor Post NL met Pimm® Solutions | PromZ

Efficiencyslag voor Post NL met Pimm® Solutions

Post NL gaat de diensten van Pimm® inzetten om de inkoop van cadeaus en attenties die voorheen door de gehele organisatie ‘los’ werden ingekocht te centraliseren naar één centraal inkoop punt – de Pimmshop®.  Vanaf 1 juni moet iedere bestelling met betrekking tot productengroepen taarten & gebak, bloemen, wijn, cadeaubonnen, wenskaarten, geboortecadeaus en themageschenken via de geïntegreerde catalogus verlopen. De doelstelling van dit project is een efficiëntere inkoop te realiseren waardoor er forse kostenreducties ontstaan. 

n

n  

n

n Pimm® is gespecialiseerd in het opzetten, integreren en onderhouden van de kwalitatieve inkoopoplossingen en het leveren van de producten en daarbij komende service. Al vele MKB bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen gingen Post NL voor in de afgelopen jaren en Pimm® heeft inmiddels méér dan 2.500 leveranciers in haar netwerk aangesloten.

n

n  

n

n Voor Post NL bouwde Pimm een volledig geintegreerde besteloplossing waarin catalogus beheer en e-invoicing een belangrijke rol spelen. Zo gaat de interne verwerking van een bestelling met enkele tientjes per stuk omlaag. Dat scheelt het bedrijf op jaar basis enkele tonnen. Daarbij behoudt Post NL een groot deel van haar bestaande lokale leveranciers (bakkers, bloemisten) wat van groot belang was de business case te doen slagen.

n

n  

n

n Pimm werkt samen met verschillende strategische partners op IT en leveranciers gebied. We combineren kennis en netwerk om onze klanten zo kwalitatief mogelijk te informeren en servicen. Zo heeft Pimm® diverse koppelingen met oa. SAP, Arriba, CAP ID, T-Blox, Inconto, E-Size en Digi Inkoop. Zo heeft u altijd een referentie om na te gaan hoe de dienstverlening van en samenwerking met Pimm onze gebruikers en partners bevalt.

n

n http://www.promz.nl/uploads/pagetree/images/849488b97a6655db43bd23f340a9d391.png

n

n Kijk voor referenties en partners op de website : www.pimmsolutions.nl

n’,’25f928ac6c2b97d77eda37b3457f4ac6.png’,0,184215,’publish