Exclusieve aanbiedingen voor bezoekers van RelatieZ | PromZ

Exclusieve aanbiedingen voor bezoekers van RelatieZ

De exposanten op RelatieZ (topleveranciers van relatie- en eindejaarsgeschenken) hebben dit jaar een uniek aanbod dat alleen geldig is voor bezoekers van deze beurs.’,’
Het aanbod kan bestaan uit een prijskorting, een speciaal product dat voor andere klanten niet verkrijgbaar is, het gratis bewerken (bedrukken, borduren, graveren e.d.) van het product, etcetera. Wie zich voorregistreert als bezoeker van RelatieZ wordt via zijn e-mail adres op de hoogte gehouden van deze speciale aanbiedingen.

Meer dan kerstpakketten
Relatie- en eindejaarsgeschenken staan op RelatieZ centraal. En dan met name de creatieve, originele, anders-dan-andere gifts en gadgets. Het is geen beurs die alleen om kerstpakketten draait, zoals wel eens wordt gedacht.

Professionele inkopers
RelatieZ is alleen toegankelijk voor professionele inkopers en functionarissen die nauw betrokken zijn bij de aankoop van gifts voor relaties of het eigen personeel. Zij hebben kosteloos toegang tot RelatieZ na voorregistratie. Inschrijven via www.relatiez.nl is noodzakelijk, omdat het maximale aantal bezoekers voor de twee beursdagen is vastgesteld op 2000, om het exclusieve karakter van de beurs te kunnen behouden. (Als het maximum aantal bezoekers is bereikt, wordt de speciale registratiesite gesloten. En zonder voorregistratie op www.relatiez.nl is de beurs niet toegankelijk.)

RelatieZ 2010 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 september in de Jaarbeurs Utrecht (Expozaal, Beatrixgebouw). Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.