Extra ‘eindejaars’ nieuwsbrief | PromZ

Extra ‘eindejaars’ nieuwsbrief

Bent u nog op zoek naar eindejaarsgeschenken?

 

Dit jaar zal naar verwachting 59% van de bedrijven kerstpakketten aan het eigen personeel verstrekken. De inzet van eindejaarsgeschenken voor relaties zal zelfs stijgen, van 34% in 2012 naar 36% in 2013. Niet onlogisch want in tijden van economische crisis zet je alle zeilen bij om je relaties vast te houden.

 

Een zogeheten quickscan van PromZ Magazine onder leveranciers van kerstpakketten wees eerder al uit dat het bedrijfsleven weer meer dan voorgaande jaren interesse heeft in de aanschaf van kerstpakketten voor het eigen personeel.

 

Optimisme

Het overgrote deel van de leveranciers heeft eind september al meer kerstpakketten verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook in offerte aanvragen zagen ze een stijging ten opzichte van het afgelopen jaar. De leveranciers zagen hierin al een voorzichtig begin van het herstel van de economie. Ze menen ook weer wat optimisme te zien bij de grote ondernemingen, iets wat ook merkbaar was onder de bezoekers van RelatieZ, onze beurs voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die begin september plaatsvond en door ruim 1000 professionals uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties werd bezocht,” aldus Philip Lasance van Het Portaal Uitgevers.

“Dat medewerkers al jaren achtereen meer moeten doen met minder mensen is een veelgehoord argument om het personeel aan het einde van dit jaar te bedanken met een mooi pakket,” aldus Lasance.

 

“Bent u nog op zoek naar eindejaarsgeschenken? Wilt u uw relaties of medewerkers nog een eindejaarsgeschenk geven en heeft u nog niets geregeld? Als u snel contact opneemt met uw leverancier kan hij wellicht nog een ‘spoedje’ regelen,” adviseert hij.