Het fijne van het bedrukken van handdoeken | PromZ
Het fijne van het bedrukken van handdoeken

Het fijne van het bedrukken van handdoeken

Je kreeg het idee in het luxe hotel waar je een tijdje geleden verbleef met je partner. Heerlijke zachte en vooral grote handdoeken lagen te wachten op je bed na een lekker maar vermoeiend dagje stappen in de stad. De handdoeken waren bedrukt met het logo van het hotel en het zag er heel luxueus en stijlvol uit. Die wil je voortaan als relatiegeschenk geven.

Wat is er leuker dan dat? Een luxe grote handdoek krijgen met het logo van het bedrijf waar je werkt erop gedrukt. Of je werkt als bedrijfsleider in een restaurant en je krijgt een prachtig bedrukte handdoek van de leverancier van koffie en thee. Dat vond je zo een leuk idee dat je gastendoekjes bedrukken als idee aan de eigenaar hebt geopperd. Met handdoeken bedrukken kun je veel kanten op. Je laat je bedrijf luxe uitstralen en je geeft echt iets anders weg dan een gewone gadget.

Zacht

Deze manier van reclame komt altijd als zacht en luxe en zeker niet agressief over. Waardoor iedereen er gelukkig mee zal zijn en het in dank in ontvangst zal nemen. Elke keer dat de ontvanger zich afdroogt met één van de bedrukte handdoeken, wordt jouw bedrijf weer in herinnering gebracht. Een fijne manier van reclame maken, een prettige manier om het bedrijf onder de aandacht te brengen. Handdoeken stralen zachtheid en warmte uit en je kunt daar als bedrijf handig op inspelen.

Geschenk

Een bedrukte handdoek is geen weggevertje maar een echt mooi geschenk. Een handdoek bedrukken en schenken aan de gast is een prachtig gebaar wat zeker op prijs wordt gesteld. Het is de mooie beloning na een intensieve sporttraining, het is het heerlijke cadeau na een aantal keren trouw komen blijven dineren in het favoriete restaurant en het is het ultieme geschenk na het dagje wellness als bedrijfsuitje. Badhanddoeken bedrukken behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden en is, naast dat de badhanddoek heerlijk voor eigen gebruik van de gast is, ook tegelijkertijd een goede manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. De gast zal de badhanddoek namelijk zeker meenemen naar andere badgelegenheden zoals een spa, een fitnesscentrum of een zwembad.