Focus op zomerproducten! | PromZ
Focus op zomerproducten

Focus op zomerproducten!

Wat PromZ al jaren voorspelt, lijkt nu te gaan gebeuren. Naast december als belangrijkste geefmoment, wordt de zomerperiode steeds populairder om klanten en eigen medewerkers ‘in het zonnetje’ te zetten.

Leveranciers van relatiegeschenken en promotionele producten constateren een groeiende vraag naar zomergadgets, die passen bij de vrolijke vakantietijd die er aan komt. Bijvoorbeeld alles wat met het buitenleven heeft te maken: denk aan alles rondom de BBQ, strand, vakantie, denk aan coolboxen, caps, hammamdoeken, zonnebrandcreme, powerbanks – alles wat wireless is.

Dank-je-wel moment

Het bedrijfsleven realiseert zich steeds meer dat de zomer, na een periode hard werken, een belangrijk moment is voor klanten, medewerkers en hun gezinnen. Managers en marketeers bij ondernemingen pakken de zomer(vakantie) dan ook steeds meer aan als een dank-je-wel moment. Het gebaar is het belangrijkste, er hoeft geen duur prijskaartje te hangen aan een leuk, functioneel zomerproduct. Uw leverancier kan u voorzien van vele leuke ideeën binnen uw budget.