Geslaagde promotieactie ASICS/Coach/Jayh | PromZ

Geslaagde promotieactie ASICS/Coach/Jayh

Klanten die onlangs bij Coach een paar ASICS sneakers uit de nieuwe collectie kochten, ontvingen een gratis Jayh headphone t.w.v. € 29,95. In no-time waren alle door Yipp & Co ontworpen headphones uitgedeeld.

 

Coach is een landelijke sneakerketen met 50 winkels verdeeld over heel Nederland. In samenwerking met ASICS en Jayh (Jayh Jawson, ook bekend van grote hits met onder andere Partysquad) werd een grote promotieactie opgezet. Jayh gaf ter ondersteuning van de promotieactie en de lancering van zijn eerste solo album in 20 Coach winkels een exclusief optreden. Het debuutalbum van de zanger was ook exclusief verkrijgbaar bij Coach.

 

 

 

‘Vette’ headphone

 

Bij trendy sneakers en een ‘vet’ debuutalbum hoort een dito headphone. ASICS maakte Yipp & Co B.V. verantwoordelijk voor de productie van de headphone.

 

 

 

Yipp & Co staat bekend om haar originele en onderscheidende promotieproducten, waarbij over het leveren van maatwerk niet moeilijk wordt gedaan. Het eindresultaat moest aansluiten bij vier partijen: ASICS, Coach, Jayh én de doelgroep. Dat is zeker gelukt, gezien de positieve reacties van alle kanten!