Gezellige BBQ met familie en vrienden | PromZ

Gezellige BBQ met familie en vrienden

De zomer is inmiddels in volle gang en veel bedrijven willen hun medewerkers en relaties nog graag van een mooi zomergeschenk voorzien. De versoepelde Corona maatregelen maken het weer mogelijk om meer mensen te ontvangen en daar waren we ook wel aan toe! En “what better way to enjoy summer” dan een gezellige BBQ met familie en vrienden?!

Medewerkers van een groot bouwbedrijf ontvingen een stoere doos gevuld met een robuuste snijplank van Bowls & Dishes, prachtig boek met de handigste BBQ tips & tricks, een kruidige BBQ rub en heerlijke BBQ saus. Alle ingrediënten voor een geslaagde BBQ!

Softwaregigant SUSE organiseerde BBQ workshops waarbij groepjes collega’s samen de heerlijkste gerechten hebben gemaakt. Via Livestreams konden de diverse teams contact met elkaar hebben. De deelnemers ontvingen elk een prachtig lederen schort met logo, Hickory wood chuncks en diverse smaakvolle BBQ rubs. Het was een geslaagd event!

Van hulp bij de branding tot de logistieke afhandeling; wij bij Webo gaan de uitdaging graag aan en nemen het graag voor je uit handen!

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een leuk, gepersonaliseerd geschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330.