Gezonde smoothie voor Nationale Nederlanden | PromZ
Gezonde smoothie voor Nationale Nederlanden - Webo Promotion

Gezonde smoothie voor Nationale Nederlanden

Verzekeraar Delta Lloyd en Nationale Nederlanden bundelden eerder de krachten en gingen samen verder als één bedrijf: Nationale Nederlanden. En dus werd Delta Lloyd Zorgverzekeringen afgelopen juli ook omgezet naar Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen. Dat ging natuurlijk niet geluidloos en dus vond er een introductie plaats met een gezonde touch.

Wij leverden daarvoor deze oranje smoothies in een leuk flesje met een eigen etiket. De flesjes van 250ml werden verspreid over een aantal locaties en uitgedeeld. Met dat warme weer in juli was dit een welkome én gezonde verfrissing.

Gezonde weggevers.

Zo’n gezonde weggever als de smoothie van Nationale Nederlanden deel je met een goed gevoel uit. En zo zijn er natuurlijk meer gezonde weggevers waar jullie logo op kan. Denk aan waterflessen met fruitinfusers, powerbars, stappentellers en activity trackers of wat dacht je van vitaminewater, gezonde chips, bedrukt fruit en salad-to-go-boxes. Voorzien van full colour logo, bedrukte wikkel, een custom made sleeve of juist een doosje is het leuk weggeven én krijgen.

Webo Promotion.

Al meer dan 40 jaar zijn we toonaangevend in de wereld van promotionele producten. We zorgen ervoor dat jullie de aandacht hebben, want met verrassende en kwalitatief goede relatiegeschenken en premiums laten jullie een stevige indruk achter bij jullie contactpersonen. We weten wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en wat er allemaal mogelijk is. Van concept tot en met opslag en distributie, van premiums tot exclusieve geschenken.

Custom made.
In onze showroom in Zeewolde laten we een heel scala van onze producten zien, terwijl jullie eigen custom made product ook tot de mogelijkheden behoort. Een product in jullie eigen vorm, kleur en uitvoering zorgt dat jullie je onderscheiden.

Opslag en handling.
In ons magazijn in Zeewolde, in het midden van Nederland, beheren wij jullie voorraad. De distributie nemen wij je eveneens uit handen. Dat maakt dat je geen zorgen hebt voor het verzamelen, inpakken en verzenden van de producten.

Uiteraard zorgen we er bij dit alles voor dat jullie huisstijl eenduidig uitgedragen wordt, want
Uw merk is ons werk. Daag ons uit!

 

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl