Groene promo-tassen voor Sita | PromZ

Groene promo-tassen voor Sita

 

 

Sita heeft een partij tassen die zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen ingezet als relatiegeschenk. Sita, bedrijf voor afvalinzameling- en verwerking, onderstreept hiermee zijn visie op MVO.

 

De tassen zijn geleverd door Greenmotion, een leverancier die is gespecialiseerd in duurzame premiums en gifts, en gefabriceerd door Citizen Green, een Frans merk voor duurzame promotionele producten van hoogwaardige kwaliteit en innovatief design.

 

Groen als agendapunt

Greenmotion haakt met zijn propositie in op de groeiende vraag naar ‘groene’ promotionele producten en relatiegeschenken. Uit het onderzoek dat PromZ Magazine afgelopen november liet uitvoeren onder het Nederlands bedrijfsleven bleek ook dat de interesse voor MVO-producten snel groeit. In korte tijd zal zeker zo’n 10% van de bedrijven het ‘groene’ promotionele product als vast aandachtpunt op de agenda hebben.

 

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) of CR (Corporate Responsibility) zijn anno nu verweven met bijna alle bedrijfsprocessen en communicatiestrategieën, dus ook waar het gaat om de inzet van premiums en relatiegeschenken.