Hamamdoek, een fijn zomercadeau. | PromZ
Hamamdoek, een fijn zomercadeau Webo Promotion

Hamamdoek, een fijn zomercadeau.

Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren.

De voordelen van een hamamdoek:
– Lekker licht! De hamamdoeken zijn veel lichter in gewicht dan de gemiddelde badlaken. Je neemt ze daardoor met gemak ergens mee naartoe. Erg handig bij je backpack- of kampeervakantie.

– Sneller droog! Doordat de hamamdoek lichter is, is deze ook sneller droog. Laat ‘m even wapperen in de zon en je neemt een droge handdoek mee terug in de tas.

– Makkelijk te bedrukken of te borduren! Zet je logo op de hamamdoek door een bedrukking of een borduring, want als hij toch zo veel gebruikt wordt ben je lekker vaak in beeld.

– Multifunctioneel! Je gebruikt de hamamdoek niet alleen als handdoek om je af te drogen  of op te liggen, je knoopt ‘m met gemak om je lijf zodat het ineens een sarong is. Ook misstaat hij zeker niet als tafelkleed en tijdens je picknick in het park doet hij heel goed dienst als picknickkleed. Geef je bank of stoel een zomerse look door de hamamdoek als grand foulard te draperen.

Zomerpakket.
Je ziet het! Zo’n hamamdoek is een perfecte basis voor je zomerpakket. Vul ’t aan met andere zomerse items. Inspiratie nodig? Wat dacht je van:

– een opvallende floatie als een opblaasbare ananas, flamingo of een grote strandbal
– een bluetooth LED speaker
– een zomers hapje en/of drankje,
– flipflops,
– een zonnebril,
– beachball tennisset,
– zonnebrandcrème,
– waterdichte tas of juist een koeltas,
– waterproof telefoonhoesje,
– UV meter,
– Waterpistool

Wil je meer weten en voorstellen met jullie logo zien? Een product even in de hand houden en uitproberen? Dat kan! Neem contact met ons op. We staan je graag bij in het maken van het juiste product.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl