Haribo feestpakket | PromZ

Haribo feestpakket

Haribo heeft een nieuw feestconcept ontwikkeld wat helemaal in deze tijd past, en vroeg Alpha Impex om mee te denken over een betaalbaar kant- en klaar feestpakket wat je via internet kunt bestellen en thuisgestuurd krijgt.

Haribo had de aanvraag bij 5 premiumleveranciers uitgezet, en uiteindelijk is de opdracht bij Alpha Impex geplaatst.

 

Alpha Impex ging de uitdaging aan en stelde een pakket samen met alle benodigheden voor een kinderfeestje, zoals slingers, servetten, bekers, bordjes, hoedjes, tafelkleden, ballonnen en geschenkzakjes voor snoep.

 

 

Alles is uiteraard custommade in de Haribo stijl geproduceerd. Een behoorlijke klus om dit prijstechnisch en logistiek interessant te houden, aangezien deze items bij verschillende fabrieken in China worden geproduceerd, en aangezien al deze items aan verschillende veiligheidseisen dienen te voldoen. In haar eigen gecertificeerde laboratorium kon Alpha Impex de testen snel laten uitvoeren, zodat de timings niet in gevaar konden komen.

 

De TV commercials en andere media uitingen hebben resultaat opgeleverd, want na de start van de actie waren er al direct 3.000 pakketten besteld.