Je eigen speciaalbier | PromZ
Je eigen speciaalbier Holland Craft Beer

Je eigen speciaalbier

Holland Craft Beer en Drukkerij Eshuis zijn de laatste maanden druk geweest met een bijzonder initiatief: consumenten en bedrijven de mogelijkheid geven om hun favoriete speciaalbier te bestellen met hun eigen etiket. De eerste ruwe versie gaat op 26 november live. Middels een pilot kunnen bierliefhebbers een doos speciaalbier bestellen met daarop hun eigen foto, tekst of ontwerp.

Van 26 november tot 11 december kunnen liefhebbers van speciaalbier tegen een speciaal tarief de bieren bestellen. Zo zijn ze nog op tijd binnen voor de feestdagen. Het doel van deze pilot is om feedback van bierliefhebbers te verzamelen. Met deze feedback gaan HCB en Eshuis de laatste hand aan de bestelmogelijkheid leggen. Het doel: een optimaal product assortiment vol met verschillende speciaalbieren en ontwerpen. In de pilot wordt er gestart met de keuze uit twee verschillende bier en een aantal basisontwerpen die door consument aangepast kunnen worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om het ontwerp van A tot Z helemaal zelf te maken!

Middels de kortingscode: HCB5EIGEN!HOERA krijgen de pilotgebruikers €5,- korting op hun bestelling tussen 26 november en 11 december.