Accountmanager Arbeid Uurwerken

Wie zijn wij?

Arbeid Uurwerken is onderdeel van de PDA Group, de officiële Nederlandse distributeur van toonaangevende horlogemerken waaronder Tommy Hilfiger, Esprit, Ice-Watch en Hugo Boss. Wij zijn een dynamisch en solide familiebedrijf dat de afgelopen jaren sterk is gegroeid waardoor we onze marktpositie binnen de juweliersbranche hebben verstevigd.

Over Arbeid Uurwerken

Arbeid Uurwerken is met ruim 60 jaar ervaring gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en assemblage van horloges en wandklokken voor de business to business (relatiegeschenken)markt.
De horloges en wandklokken worden geheel naar de persoonlijke voorkeur van de klant vertaald en in eigen huis geassembleerd. Wij kennen geen minimumafnames.

Functieomschrijving:

In de functie van Accountmanager ligt de focus op het bouwen en het onderhouden van de relatie met de wederverkopers binnen de relatiegeschenkenbranche. Wij zoeken een commerciële, resultaatgerichte accountmanager.

De ideale accountmanager:
✓ Heeft 2 tot 3 jaar ervaring in de promotionele branche.
✓ Heeft sales ervaring en een commerciële instelling.
✓ Is klantgericht en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
✓ Heeft passie, doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit.
✓ Heeft een vechtersmentaliteit en is zelfmotiverend.

Wat wordt er van je verwacht?
✓ Je bent als accountmanager verantwoordelijk voor de divisie Arbeid Uurwerken
✓ Je zorgt ervoor dat de wederverkopers binnen de relatiegeschenkenbranche onze producten als de ‘specialist op het gebied van tijd’ bij de eindklant aanbieden
✓ Je ons gezicht naar de branche wordt en ons op diverse promotionele beurzen vertegenwoordigt.

Wat bieden wij jou?
✓ Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een bedrijf waar je de kans krijgt om jouw eigen ideeën niet alleen te delen maar ook te realiseren.
✓ Een goed basis salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
(o.a. auto/ iPad/ telefoon van de zaak).
✓ Een bonusregeling.

Ingangsdatum: Per direct

Weet jij klanten te enthousiasmeren, aan je te binden en kan je niet wachten om dit avontuur met ons aan te gaan? Neem dan contact op met Paul Arbeid via paul.arbeid@pdagroup.nl. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.