Vacature-Intercede

Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht bij Intercédé

Intercédé is een toonaangevende speler op het gebied van promotionele producten, premiums en gifts. Wij bieden onze klanten full service oplossingen. We zijn gevestigd in Nieuwveen, tussen Alphen a/d Rijn en Schiphol.

Intercédé is onderdeel van de TWI Groep.

Graag breiden we ons team uit met een

Commercieel medewerker binnendienst

Je werkzaamheden

  • Je hebt telefonisch contact met klanten en leveranciers en denkt creatief met hen mee.
  • Je maakt zelfstandig offertes en presentaties.
  • Je beheert een aantal grote accounts.
  • Je geeft verdere invulling aan de recent door ons ontwikkelde Brandstore.

Dit ben jij

Je bent creatief en ziet kansen. Je hebt empathisch vermogen, commerciële feeling en je voelt je thuis in een team. Je werkt zelfstandig en maakt je klussen af, ook al is het na vijven. Je Nederlands is foutloos.

Je ziet het als een uitdaging de marktontwikkeling te volgen en bent alert op productontwikkelingen van onze leveranciers.

Ervaring in de branche is een pré, maar we vinden commerciële vaardigheden, accuraatheid, enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie zeker net zo belangrijk. Door het internationale karakter van onze klanten is het praktisch dat je de Engelse taal zowel spreekt als schrijft.

Heb je daarnaast een hbo-diploma en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Dit bieden wij je

Een 40-urige werkweek in een dynamische werkomgeving waar eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing vanzelfsprekend zijn. Een zelfstandige functie, waarbij we in nauw teamverband elkaar uitdagen en ondersteunen.

Reageer vandaag nog!

Spreekt de functie je aan en woon je niet te ver van Nieuwveen? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar Cocky Schalk, cschalk@intercede.nl.