Jubileum voor Alert Promotie | PromZ
Jubileum Alert Promotie

Jubileum voor Alert Promotie

Alert Promotie bestaat 12,5 jaar. Sinds 2005 ontwikkelen Sandra Peters en Natalie Bakker relatiegeschenken en giveaways. Alert Promotie ontwerpt, produceert en levert promotionele artikelen voor onder andere KLM, Het Rode Kruis, Media Markt en Audi.

Wasbaar kraft, digitalisering, duurzame giveaways en het personaliseren van relatiegeschenken zijn dè trends van 2018, aldus Peters en Bakker. “De tijd dat MVO en relatiegeschenken niet hand in hand gaan is echt voorbij,” aldus Peters. “De plastic soep en overbevolking maken dat we bewust moeten kijken naar onze branche en producten. De meerwaarde van een relatiegeschenk is onomstotelijk bewezen, maar vooral als de ontvanger het product lang kan gebruiken. Of dat het biologisch afbreekbaar is. Zo hebben wij een voorliefde voor functionele give aways van wasbaar kraft. Dit FSC gecertificeerde papier met een vleugje natuur rubber is razend populair door zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en prachtige natuurlijke uitstraling.”

Maatwerk

Bakker: “We leveren vaak maatwerk. Dan weet de klant zeker dat het cadeau heel origineel is. Niet zelden komen deze ideeën uit onze eigen koker en worden producten uit de retail omgezet in een premium, giveaway of relatiegeschenk. Kortom, geen vaste collectie, maar steeds weer mooie, nieuwe promotionele artikelen.” Zie ook www.alertpromotie.nl