Jubileumboeken met communicatiekracht! | PromZ
Jubileumboeken met communicatiekracht

Jubileumboeken met communicatiekracht!

Het jubileum van uw merk of organisatie is een mijlpaal. Een uniek moment dat verhaal dat erom vraagt om verteld te worden. En het mooiste medium daarvoor is en blijft een jubileumboek, als kroonjuweel van uw jubileumcampagne. Met een uitgekiende balans van een uniek concept of thema, een zorgvuldig afgewogen tekst- en beeldredactie en een onderscheidende vormgeving en productie (papier- en omslagkeuze, kleurgebruik, bijzondere afwerkingen). Dat heeft toch veel meer ‘content power’ dan een balpen? En het is veel goedkoper dan u denkt.

Krikke Special Books maakt van de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie een mooi verhaal. Een beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. En dat bewijst zich in communicatiekracht. Jubileumboeken worden daarmee een uitgelezen instrument om uw corporate identity extra kracht bij te zetten.
Wij zorgen voor een aansprekend thema en een vertaling daarvan naar mooie visuals, korte, krachtige copy en design, met als resultaat een prachtige uitgave waarmee u naar buiten kunt treden. In deze verdere distributie en PR kunnen we overigens ook adviseren. Uitgeven is een vak apart, en dat vak verstaan we we goed. We ontzorgen u in het hele traject en zo kunt u verder met datgene waar ú goed in bent.

Krikke Special Books werkt(e) voor grote namen en A-merken als Grolsch, NIVEA, Center Parcs, Van der Valk, Mazda, NS, de Eerste Kamer, Albert Heijn, Unicef en nog vele andere (ook kleinere) opdrachtgevers. Voor iedere uitgave ontwikkelen we een uniek thema en een unieke redactionele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie.

Krikke Books | info@krikkebooks.nl |  +31 (0)20 78 200 87 / +31 (0)6 426 23 681
Keizersgracht 462
1016 GE Amsterdam