Kerstpakketten van Webo ook goed voor het Prinses Maxima Centrum | PromZ
Kerstpakketten van Webo ook goed voor het Prinses Maxima Centrum

Kerstpakketten van Webo ook goed voor het Prinses Maxima Centrum

Elk kerstpakket dat Webo Promotion aan zijn klanten levert, betekent een donatie voor het Prinses Maxima Centrum. Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie en doet daarmee heel goed werk. Webo draagt daar graag een steentje aan bij.

“We beseffen ons dat de kersttijd voor ons als Webo en voor onze klanten een leuke tijd van het jaar is, maar dat dit niet voor iedereen geldt. Daarom willen we een bijdrage leveren aan een goed doel, dit jaar het Prinses Máxima Centrum, waar ze maximaal zijn gedreven om kinderen met de ziekte kanker zo goed mogelijk te behandelen,” aldus Marco Stalenhoef van Webo Promotion.

Verhalen

Hij vervolgt: “Omdat we vaker artikelen voor het Prinses Máxima Centrum realiseren en daar over de vloer komen, kennen we de verhalen, zien we én weten we wat ze doen. Je zal maar in de situatie zitten dat je nu en tijdens de feestdagen de zorgen hebt van een ernstig ziek kind. Dat gaat ons aan het hart en om die reden levert elk kerstpakket dat wij aan onze klanten mogen leveren een donatie voor het Prinses Máxima Centrum op. Hoe meer klanten hun kerstpakketten bij Webo bestellen, hoe groter de donatie.”
Meer info: www.webopromotion.nl