Knuffels en sloffen met een geheim | PromZ

Knuffels en sloffen met een geheim

Op zoek naar een beetje warmte en troost? Last van koude of vermoeide voeten? Mensen die een makkelijk alternatief zoeken voor de traditionele warmwaterkruik, hebben vanaf nu een nieuwe keuze: de magnetronknuffel en de magnetronsloffen. www.slimopgelost.nl  ‘,’

Door de knuffels en sloffen negentig seconden in de magnetron te verwarmen, stralen ze urenlang behaaglijke warmte uit. De vulling bestaat uit een honderd procent natuurlijke vulling van granen en lavendel. Ze ruiken daarom ook nog eens heel aangenaam.

De magnetronknuffel is eigenlijk een knuffelbeest met een geheimpje. Het is in de eerste plaats een hele zachte en lieve knuffel, maar hij kan iets, wat andere knuffels níet kunnen. Hij geeft warmte.. Iedereen kent die momenten wel: uw kind heeft last van buikpijn, is rillerig of kan niet goed in slaap komen.Vroeger gaf moeder dan een kruik. Vanaf nu kan ze de eigen vertrouwde knuffel van haar kind even ‘opwarmen’. .

Bij de magnetronsloffen zijn warmte, rust en comfort samengebundeld tot prettig zittende sloffen. De voeten worden rondom verwarmd, en door het vleugje rustgevende lavendel ruiken ze heerlijk. Na een drukke werkdag, als opwarmer na een frisse winterwandeling of gewoon…omdat het lekker is. In de luie stoel, op de bank en zelfs in bed.
Het geheim van de knuffels en sloffen is de vulling. Die bestaat uit een combinatie van granen en lavendel. De granen nemen de energie van de magnetron of de stralingswarmte van een gewone oven of radiator in zich op en geven die heel gelijkmatig gedurende de uren daarna af. De lavendel zorgt ervoor dat ze ook lekker blijven ruiken.

Alle magnetronknuffels en sloffen zijn gemaakt van superzachte materialen , en in veel modellen en kleuren verkrijgbaar . Ze worden in Europa gemaakt en voldoen aan En71 1/2/3/ en Ce normen

Beide collecties zijn o.a. verkrijgbaar via internet : www.slimopgelost.nl
Voor uitgebreide informatie : info@vedeve.nl , 013 -5134545