Kom naar PromZ Event 2014 | PromZ

Kom naar PromZ Event 2014

Op woensdag 2 en donderdag 3 april vindt PromZ Event plaats, de jaarlijkse vakbeurs voor alles op het gebied van sales- en loyaltytools. PromZ Event is de grootste beurs in de Benelux voor premiums, give away’s, gadgets en corporate gifts in de Benelux.

Op PromZ Event 2014 kunt u ideeën opdoen hoe u met de inzet van promotionele producten en corporate gifts meer effect kunt behalen uit uw marketing- en salesactiviteiten en uw activiteiten voor het behoud van klanten en medewerkers.
Rond de 160 topleveranciers van relatiegeschenken en premiums showen op PromZ Event in totaal duizenden noviteiten en – vernieuwde – producten uit de collecties 2014. De exposanten kunnen u op maat adviseren hoe u de producten het beste kunt toepassen om uw doelstellingen te behalen.

Weekend Londen
Op PromZ Event kunt u ook mede bepalen welke gifts en gadgets worden uitgeroepen tot de Beste Promotionele Producten van 2014. Ook maakt u kans op het lopen van de Gadget route, waarbij u ook kans maakt op een geheel verzorgd weekend Londen.

PromZ Event wordt voor de 14e maal georganiseerd. Lokatie is weer de Jaarbeurs Utrecht, hal 5. Zo’n 6000 professionals uit het bedrijfsleven, overheid, semi-overheid en non-profit bezoeken de beurs. Professionals kunnen de beurs kosteloos bezoeken na registratie op www.promzevent.nl.