Kom naar RelatieZ, úw vakbeurs | PromZ

Kom naar RelatieZ, úw vakbeurs

Welke ‘geefmomenten’ kunt u aangrijpen om de mensen, die voor het reilen en zeilen van uw bedrijf of organisatie zo belangrijk zijn, te bedanken met een attentie? Uit diverse onderzoeken in binnen- en buitenland blijkt steeds weer dat (kleine) attenties voor dat doel effectieve middelen zijn en een positief effect hebben op de loyalty.

Op de vakbeurs RelatieZ vindt u de relatiegeschenken, premiums, gifts en gadgets die u het beste kunt inzetten in uw loyalty- en marketingactiviteiten. U kunt zich oriënteren op de nieuwste collecties en noviteiten. Vrijwel alle topleveranciers staan op RelatieZ, de Dag van het Relatiegeschenk, op donderdag 11 september in de Jaarbeurs Utrecht. In een dagdeel bent u klaar voor alle ‘geefmomenten’ in het (komende) jaar.

Exclusief
De vakbeurs RelatieZ is exclusief toegankelijk voor professionals die (mede) beslissen over de inkoop van relatiegeschenken en promotionele producten. Na voorregistratie op www.relatiez.nl heeft u (en uw collega) gratis toegang (ter waarde van 34,50 euro). Drankjes en hapjes krijgt u aangeboden. Neem de print van de registratie mee naar de kassa. Dat voorkomt dat u onnodig lang moet wachten. Meld uw komst zo snel mogelijk aan op www.relatiez.nl, want maximaal 1250 professionals kunnen de beurs bezoeken. (Zonder voorregistratie is de beurs niet toegankelijk.)

RelatieZ 2014 vindt plaats op donderdag 11 september van 10 uur tot 17 uur in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.