Kruidvat en P&G samen in exclusief album Marco Borsato | PromZ

Kruidvat en P&G samen in exclusief album Marco Borsato

Een exclusief album van Marco Borsato is binnenkort gedurende twee actieweken verkrijgbaar bij Kruidvat. Procter & Gamble is partner van de actie. Het album wordt aangeboden in Nederland en België. Bij aankoop van twee Procter & Gamble producten ontvangen klanten van Kruidvat het album ‘Samen Voor Altijd’ gratis.

Het album ‘Samen Voor Altijd’ met daarop 16 grote hits, waaronder ‘Dromen Zijn Bedrog’, ‘Rood’, ‘De Waarheid’ en ‘Binnen’ is exclusief voor Kruidvat ontwikkeld en is niet op een andere wijze verkrijgbaar. Naast het album zijn er tickets te winnen om een optreden van Marco Borsato bij te wonen. Ook wordt er een Meet & Greet weggegeven voor Kruidvat Jouw Eigen Voordeel-kaarthouders en maakt men kans op één van de gesigneerde exemplaren van het exclusieve album.

Grote campagne
Om de actie kenbaar te maken zet Kruidvat een grote campagne in, waaronder de landelijke weekfolder, het Kruidvat Magazine, radiocommercials en POS materiaal op de winkelvloer. Deze actie met Kruidvat en Procter & Gamble is een goede kans om de grootste hits uit de carrière van Marco Borsato opnieuw onder de aandacht te brengen’, aldus een woordvoerder van Universal Music.