Kunstzinnige giftbags voor TEDxDelft | PromZ

Kunstzinnige giftbags voor TEDxDelft

In de handgemaakte giftbags zaten onder anderen eco kleurpotloodjes en een Mona Lisa kleurplaat. Om het thema ‘Celebrate the universal genius’ en de verjaardag van Leonardo da Vinci met een mooie knipoog te onderstrepen.n

TED: Ideas worth spreading

TED (Technology, Entertainment, Design) is een invitation-only evenement waar ‘s werelds grootste denkers en doeners verzamelen om inspiratie te vinden. TEDx is een seminar programma van en door lokale, zelf-georganiseerde evenementen die mensen samenbrengen om een TED-achtige ervaring te delen. In 2010 vond het beroemde TEDx congres voor de eerste keer in Delft plaats. TEDxDelft staat voor een dag vol met inspirerende sprekers en het delen van briljante ideeën.

GreenGiftBox

Op 15 april 2016 waren wij van GreenGiftBox troste partner van TEDxDelft. GreenGiftBox is een eigentijds, online cadeauconcept en staat voor cadeaus met een verhaal. Door de Dag van de Duurzaamheid te koppelen aan een duurzaam eindejaarsgeschenk naar keuze krijgen medewerkers extra aandacht èn een extra cadeautje op een onverwacht moment.

Alle cadeaus zijn fairtrade, duurzaam of vertellen een bijzonder verhaal. In de kerstperiode ontvangen alle medewerkers hun zorgvuldig ingepakte cadeau. Liever alleen rond de kerstperiode uw geschenk geven? Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met u mee om uw medewerkers een mooi, origineel en duurzaam geschenk te geven!