Inspirerende leeslijst met leuke tips voor actiemarketing | PromZ
tips voor actiemarketing

Inspirerende leeslijst met leuke tips voor actiemarketing

Ik kreeg laatste de vraag waar ik mijn inspiratie en informatie vandaan haal om deze blogs te schrijven en de campagnes te maken en bedenken die we voor onze klanten maken bij TIM. Een hele hoop komt natuurlijk van de jaren lange ervaring van de mensen in mijn team en de vele voorbeelden en testen die we zelf hebben mogen uitvoeren. Maar ik haal ook heel veel leuke tips voor actiemarketing uit artikelen van verschillende marketinggerelateerde sites en opleidingen. Hier een paar die ik je niet wil onthouden:

Dit vind ik leuke tips voor actiemarketing

Zo’n acht keer per jaar ga ik naar thema-sessies van DeMeter vakvereniging voor dialoog marketeers. Hier vind je inspirerende cases en duidelijke tips die je zelf in je campagnes kunt toepassen. Ook vind je hier een mooi netwerk aan jonge honden en experts op het marketing gebied. Super voor je kennis en netwerk.

Maar mocht je achter je PC willen leren, kijk dan eens naar ICM-opleidingen en -trainingen. Zij hebben erg leuke tips en blogs die je kunnen inspireren. Zelf vind ik deze erg leuk over meer conversie uit je social media. En deze over schrijven door de ogen van je lezer.

Marketingfacts heeft ook leuke artikelen over bijvoorbeeld influencer marketing. Met bijvoorbeeld de zeven trends die influencer marketing drastisch gaat veranderen.  En dit artikel is ook naar mijn hart ‘het gaat niet om hoeveel data je hebt, maar wat je ermee doet’.

Ook Fonk schrijft mooie artikelen over verschillende onderzoeken waar je veel van kunt leren. Zo schreven ze recentelijk dat 36 procent van de consumenten merken online negeren! Erg belangrijk als je strategie voornamelijk digitaal is.

Natuurlijk houd ik ook goed onze Amerikaanse concullega’s in de gaten. Dit was weer een mooi artikel over hoe je om moet gaan met lokale marketing trends. Welke trends er zijn en wat je zelf kunt doen om er op te reageren.

En kun je nog steeds terecht bij Adformatie, voor mooie whitepapers, events zoals marketing technologie en artikelen zoals de impact die de nieuwe reclame regels op vloggers gaat hebben.

Ook marketing online heeft mooie artikelen om je te inspireren. Dit is een heerlijk artikel over iconische campagnes uit 1984. Altijd goed om weer even te leren van hoe we dingen toen deden.

Maar veel is gericht op alle type van marketing, advertenties en communicatie. Dus houd maar gewoon je oog op deze site, wij filteren het wel voor je!