Lente | PromZ

Lente

Op deze eerste officiële lentedag een aantal passende promotionele producten op een rij.

Top Leisure Products heeft een rugtas van gerecyclede PET flessen in het aanbod. De tas is beschikbaar in drie kleuren en makkelijk opvouwbaar. In Amerika, waar in verschillende staten het gebruik van plastic tasjes voor eenmalig gebruik aan strenge regels gebonden is, zijn de tassen zeer populair.

The Cow Company biedt ijsblokjeshouders aan in de vorm van een logo, in de vorm van een product of bijvoorbeeld de ‘vind ik leuk-duim’. Voor Icelandair ontwikkelden ze ijsblokvormen in de vorm van vliegtuigen en voor Skondras in de vorm van een boot.

Royal Brinkman studio, toeleverancier en adviseur voor de professionele glastuinbouw, heeft een aantal verpakkingstrends op een rijtje gezet voor gekleurde potten, bedrukte hoezen en bedrukte labels en stekers. Cherish is er om rust te bieden in een hectische wereld, met kleuren als zachtroze, honinggeel en grijstinten. Imagine sluit meer aan op de energieke consument met speelse tinten en een vrolijk design. Blend combineert stijlen en invloeden. Frisse kleuren met toch een warme uitstraling en een etnisch tintje.

Green Premium heeft de Firestarter bedacht, een organisch product om de barbecue of open haard zonder aanmaakblokjes aan te steken. Hij wordt gemaakt van restmateriaal uit de bosbouw en stinkt niet als hij aangestoken wordt. De verpakking kan bedrukt worden, drie van de zes aanmaakhoutjes gekleurd en een van hen ook bedrukt met logo.