Leuk, duurzaam en productief thuiswerken! | PromZ
Moyu notebooks

Leuk, duurzaam en productief thuiswerken!

Wie zijn we?

Wij zijn MOYU Notebooks en wij hebben de meest mooie, duurzame en functionele notitieboekjes ontwikkeld. Althans.. Dat dachten we.Totdat we ons weer realiseerden dat we een nog veel grotere missie voor ogen hebben: het voorkomen van boskap, het aanplanten van bomen en het creëren van nieuwe ecosystemen. Dat is wie we zijn. Dat is waarom wij leven en waarom wij doen wat we doen. Wij, MOYU, willen de wereld een stukje mooier maken.

Tijdens deze heftige periode waarin heel Nederland thuiswerkt willen wij een extra stapje zetten. Wij willen duurzaam thuiswerken toegankelijk, productief maar vooral nog LEUKER maken. Daarom hebben we ons nieuwe product “de MOYU Power Placemat” ontworpen. Hiermee helpen we elke Nederlander meer gefocust te zijn tussen alle afleidingen thuis, maar geeft het ook ontspanning, omdat je nu eenmaal werkt waar je woont. De situatie is nu eenmaal zoals die is. Laten we er samen dus het beste van maken!

De Power Placemat stelt je in staat om je week met de weekplanner in te richten, de to do’s en ideeën op te schrijven en te ontspannen met een spelletje sudoku. Net als onze MOYU notitieboekjes is de Power Placemat ook gemaakt van steenpapier en heeft het dezelfde eigenschappen. Naast een geweldige schrijfervaring is dit product waterafstotend en scheur-vrij, waardoor je met een nat doekje makkelijk je notities uitwist en de producten jaren te gebruiken zijn. Voor de productie worden géén bomen gekapt, geen chemicaliën gebruikt en geen water. Zelfs het steen is afkomstig uit afvalstromen.

Wij zijn er trots op om samen te mogen werken met onze partner Trees for Kenya, waarmee wij voor elk verkocht product een boom planten. De verdiensten hiervan vloeien terug naar de community.

Hoe werkt het?

Omdat onze placemat misschien tools of onderdelen bevat die nog niet voor iedereen bekend zijn, hebben we in deze blog alle onderdelen stuk voor stuk uitgelegd en tips en trucs meegegeven.

Kunnen wij helpen?

Zeker! Wij kunnen de notitieboekjes en placemats voor je collega’s op de deurmat laten bezorgen. Gewoon als bedankje of als verrassing – net wat jij wilt. Voor een grote groep collega’s zouden we zelfs samen kunnen nadenken over gepersonaliseerde placemats of notitieboekjes! Laat je ons weten via hello@moyu.rocks als we iets voor je kunnen doen? Take care! En wees alsjeblieft een beetje lief voor elkaar. En blijf binnen. Dank.