Logoseat 36 cm | PromZ

Logoseat 36 cm

Betaalbare, handige en opvallende kruk

 

De Logoseat bestaat reeds in een uitvoering van 45 cm. Een erg succesvol product. Dat blijkt uit de vele verzoeken om dit unieke communicatiemiddel ook in een kleiner formaat te produceren. Onlangs heeft HiepHiepKado daarom de Logoseat 36 cm op de markt gebracht! Ondanks het formaat, dat in vergelijking met concurrenten toch hoog is, valt de Logoseat op door het unieke design. Het kartonnen krukje is gemaakt van tweelaags zeer stevig karton en wordt voorzien van full colour offset drukwerk, uiteraard geheel in uw huisstijl!

 

 

Nieuw formaat = nieuwe prijs!

Eén van de voorwaarden die wij stelden aan het ontwikkelen van de nieuwe Logoseat van 36 cm is een nog scherpere prijs. De Logoseat is verrassend goedkoop! Bekijk hier de prijzen.

 

Naast de nieuwe prijs zijn er ook nieuwe mogelijkheden. De Logoseat van 36 cm kunt u bijvoorbeeld ook inzetten op een kinderdagverblijf. Door deze zithoogte kunnen zowel volwassenen als kinderen gemakkelijk zitten. Hij is uitermate geschikt voor binnen- en buitenevenementen, festivals en sportwedstrijden. Een belangrijke eigenschap van de Logoseat is het feit dat hij bestaat uit één stuk, zeer makkelijk is mee te nemen en zeer makkelijk in en uit elkaar te vouwen is. De Logoseat is ook na het evenement te gebruiken en blijft daardoor een zeer opvallend en effectief communicatiemiddel.

 

Voorstel op maat

Onze klantenservice staat altijd paraat om u te adviseren en te voorzien van een vrijblijvende offerte. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar contact@logoseat.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

Logoseat

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl